Wie ben ik

Ben je geinteresseerd in mijn nieuwsbrief? Scan de code en schrijf je in.

Ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Saida Kouwenhoven, 45 jaar, getrouwd en sinds april 2015 officieel eigenaar van mijn nagelsalo aan huis!


Sinds mijn vader in mijn tienerjaren een weddenschap met mij is aangegaan om me van het nagelbijten af te helpen, ben  ik ''om" en sindsdien altijd met nagels en nagelverzorging bezig geweest.


In eerste instantie was ik vooral met mijn eigen nagels bezig. Later ben ik ook vriendinnen en klanten gaan behandelen die via mond-op-mond- reclame bij me kwamen. Ik wilde altijd graag verder in de nagels en van mijn passie mijn beroep maken maar durfde de stap niet te nemen. Toch heb ik de knoop doorgehakt en ben ik in het diepe gesprongen.

De reorganisate bij mijn toenmalige werkgever was voor mij het laatste duwtje in de rug. Na het afronden van de opleiding allround nailprofessional met de benodigde certificaten, run ik nu met veel plezier en enthousiasme mijn studio aan huis.


Naast het runnen van mijn studio ben ik docent en geef ik opleidingen, perfectietrainingen en workshops. Tevens ben ik columniste bij het online magazine Nailed It en jurylid bij het Brabants Nail Event.


Bijscholen moet je in dit vak blijven doen om je kennis te verbreden en je technieken en de laatste trends up-to-date te houden.

Certificaten die ik in de loop der jaren heb behaald;

- Nail Award afronding opleiding allround nailprofessional - 2013

- Certificaat Pathologie cursus deel I bij Janneke Griffioen - 2013

- Certificaat Pathologie cursus deel II bij Janneke Griffioen - 2013

- Certificaat 'Backfills for thrills'  - juist gebruik van de nagelfrees - 2013

- Certificaat 'use you're immagination'  - nailart - 2013

- IBX gecertificeerd - 2017

- Certificaat Anatomie & Pathologie excellence - 2017

- Certificaat Anatomie & Pathologie excellence deel II - 2020

- Certificaat Master Nailtechnician - 2017

- Certificaat Polygel - 2017

- Award afronden docenten opleiding - 2018

- Certificaat training 3D French Russian Almond - 2019

- Certificaat Nailit's Masterclass by Debbie Hehanussa - 2019

- Certificaat acryl design beginners - 2016

- Certificaat acryl design gevorderden - 2016

- Certificaat Ombre designs - 2017

- Certifiaat Holiday designs - 2016

- Certificaat deelneming aan de Internationale wedstrijd

   Nailympia Online editie 2021


Een goede hygiĆ«ne  vind ik heel belangrijk in mijn studio.

Al voordat COVID voet zette in Nederland werkte ik al volgens de strengste hygiene maatregelen. Door de komst van COVID zijn deze regels voor zover mogelijk nog verder aangescherpt. 


Ik werk met wegwerpvijlen en na elke behandeling worden alle gebruikte materialen in de ultrasoon gedesifecteerd. De behandeltafel, bezoekersstoel, deurklinken, deuren, lichtknopjes, de toiletruimte en het toilet worden na elke klant gereinigd en gedesinfecteerd. Tevens wordt de salon na elke klant gelucht.


Daarnaast lever ik hoge kwaliteit en goede service. Om die reden krijg je standaard 100% garantie op elke behandeling. Let wel, de garantie vervalt indien de gegeven regels over nagelverzorging niet worden nageleefd. 


Naast een grote variatie aan behandelingen, kun je ook bij ANROSA terecht voor de aanschaf van nagel- en nagelriemolie, nagelvijlen, handcremes, scubs, lippenbalsems, cadeausets en cadeaubonnen.


Ik behandel mannen en vrouwen vanaf 18 jaar en kinderen (van 0 tot 17 jaar) en extra bezoekers zijn om veiligheidsredenen en om de relaxte ontspannen sfeer tijdens de behandeling te waarborgen, niet toegestaan bij ANROSA. 


Je kunt je behandeling en aankopen contant afrekenen of met een betaalverzoek / tikkie.


Voor meer informatie, bel of mail gerust. Ik werk uitsluitend op afspraak op ma t/m do van 10:00-17:00 en van 19:00 - 22:00, vrij van 10:00-15:30 en 2 weekenden per maand op zaterdag van 10:00 - 16:00.


Tot snel!Floris Burgwal 80, 2907 PH Capelle aan den IJssel  -  06-18077994  -  info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

KvK nr: 63126281  -  BTW-ID NL002188306B05  -  Copyright 2015  -  Powerd by ANROSA Nagelsalon & Opleidingen