Wie ben ik

Ik zal me even voorstellen! Mijn naam is Saida Kouwenhoven, 44 jaar, getrouwd en sinds april 2015 officieel eigenaar van mijn nagelstudio aan huis!


Sinds mijn vader in mijn tienerjaren een weddenschap met mij is aangegaan om me van het nagelbijten af te helpen, ben  ik ''om" en sindsdien altijd met nagels bezig geweest.


In eerste instantie was ik vooral met mijn eigen nagels bezig. Later ben ik ook vriendinnen en klanten gaan behandelen die via mond-op-mond- reclame bij me kwamen. Ik wou altijd graag verder in de nagels en van mijn

passie mijn beroep maken maar durfde de stap niet te nemen. Toch heb ik de knoop doorgehakt en ben ik in het diepe gesprongen. De reorganisate bij mijn toenmalige werkgever was voor mij het laatste duwtje in de rug. Na het afronden van de opleiding allround nailprofessional met de benodigde certificaten, run ik nu met veel plezier en enthousiasme mijn studio aan huis.


Naast het runnen van mijn studio geef ik opleidingen, perfectietrainingen en workshops, ben ik columniste bij het online magazine Nailed It en jurylid bij de Brabantse Kampioenschappen.


Bijscholen moet je in dit vak blijven doen.

Certificaten die ik in de loop der jaren heb behaald;

- Nail Award afronding opleiding allround nailprofessional

- Certificaat Pathologie cursus deel I bij Janneke Griffioen

- Certificaat Pathologie cursus deel II bij Janneke Griffioen

- Certificaat 'Backfills for thrills'  - juist gebruik van de nagelfrees

- Certificaat 'use you're immagination'  - nailart

- IBX gecertificeerd

- Certificaat Anatomie & Pathologie excellence

- Certificaat Anatomie & Pathologie excellence deel II

- Certificaat Master Nailtechnician

- Certificaat Polygel

- Award afronden docenten opleiding

- Certificaat training 3D French Russian Almond

- Certificaat Nailit's Masterclass by Debbie Hehanussa

- Certificaat acryl design beginners

- Certificaat acryl design gevorderden

- Certificaat Ombre designs

- Certifiaat Holiday designs


Een goede service en hygiĆ«ne  vind ik heel belangrijk in mijn studio. Daarom werk ik met wegwerpvijlen en worden alle gebruikte materialen, de nageltafel en het toilet na elke klant gereinigd en gedesinfecteerd met Barbicide en alcohol.


Daarnaast staat ook kwaliteit hoog in het vaandel bij ANROSA. Om die reden krijg je maarliefst twee weken garantie op elke behandeling. Let wel, de garantie vervalt indien de gegeven regels over nagelverzorging niet worden nageleefd. 


Naast een grote variatie aan behandelingen, kun je ook bij ANROSA terecht voor de aanschaf van nagel- en nagelriemolie, nagelvijlen, handcremes, scubs, lippenbalsems en cadeaubonnen.


Ik behandel mannen en vrouwen vanaf 18 jaar en kinderen (baby's, peuters, kleuters) en extra bezoekers zijn om veiligheidsredenen en om de relaxte ontspannen sfeer tijdens de behandeling te waarborgen, niet toegestaan bij ANROSA. 


Je kunt je behandeling en aankopen contant afrekenen of met een betaalverzoek / tikkie.


Voor meer informatie, bel of mail gerust. Ik werk uitsluitend op afspraak op ma t/m do van 10:00-17:00 en van 19:00 - 21:00, vrij van 10:00-15:30 en 2 weekenden per maand op zaterdag van 10:00 - 16:00.


Tot snel!Floris Burgwal 80, 2907 PH Capelle aan den IJssel  -  06-18077994  -  info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

KvK nr: 63126281  -  BTW-ID NL002188306B05  -  Copyright 2015  -  Powerd by ANROSA Nagelsalon & Opleidingen