Opleidingen, (perfectie)trainingen en workshops

Opleidingen, privé- en perfectietrainingen en workshops


Bij ANROSA kun je terecht voor opleidingen, privétrainingen, perfectietrainingen en workshops. Tijdens deze trainingen krijg je de tools, technieken, theorie en zelfverzekerdheid aangereikt om uit te blinken in je vak zodat je je  werk perfect uit kunt voeren.


Ik heb me vooral toegelegd op het geven van prive- en perfectietrainingen omdat deze tak van opleiden mij heel goed ligt. Ik leg de vinger op de spreekwoordelijke zere plek, ik laat je zelf nadenken en hou je een spiegel voor, zodat je je bewust wordt van je valkuilen en je op die manier veel sneller jezelf gaat verbeteren. Dit doe ik 1 op 1 zodat mijn focus volledig op jouw is gericht.


Loop jij tijdens je werk in de salon aan tegen zaken waarvan je niet weet hoe ze op te lossen? Vindt je dat je te lang doet over je prep bij een nabehandeling of heb je bijvoorbeeld moeite met je product beheersing, vijltechnieken, of wil je strakker lakken? Wat het ook is, neem contact met me op, dan plannen we een privé training in.


Tijdens een privétraining gaan we alles wat extra aandacht nodig heeft aanpakken en laat ik je zien wat je anders kunt doen om efficiënter, beter en sneller te werken. Dit doe ik met veel geduld, aandacht, nuchterheid en humor. En daarbij is geen enkele vraag die jij stelt raar of gek.  


Samen gaan we aan de slag zodat je na de training met meer kennis over jezelf en je vak de deur uit gaat. Je bent in staat om het geleerde meteen uit te voeren en toe te passen.

En het stopt niet na je training. Je kunt altijd je werk opsturen zodat ik ernaar kan kijken en je feedback kan geven. Ook kun je altijd bij me terecht om je vragen te stellen.

Privé perfectietrainingen (halve of hele dag, resp. €125,- of €250,- incl. certificaat) 


Deze trainingen zijn afgestemd op jouw behoeften en wensen. Wat zijn de technieken waar je nog mee worstelt ofwel waar wil jij je in perfectioneren? Wat kan beter en sneller?


Naar aanleiding van jouw keuze gaan we een dagdeel, dag of meerdere dagen in mijn salon samen werken aan jouw doelen. We werken 1 op 1 zodat alle aandacht op jouw is gericht.

Design workshops (halve of hele dag, resp. €90,00 of €150,-, incl. certificaat)


Nailart, het is zo leuk om te doen! Maar hoe begin je en hoe bouw je een nailart op en uit? Dat leer je tijdens mijn workshops. Deze workshops kunnen ook op locatie gegeven worden bij voldoende aanmeldingen.


Deze workshops zijn verdeeld in verschillende onderwerpen;

  • Acryl design
  • Gelpolish design
  • Spring designs
  • Summer nailart
  • Fall designs
  • Christmas artNB: Alle bedragen zijn exclusief 21% BTW.
Wil je meer informatie? Neem gerust contact met mij op.

 
 
 
 

Floris Burgwal 80, 2907 PH Capelle aan den IJssel  -  06-18077994  -  info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

KvK nr: 63126281  -  BTW-ID NL002188306B05  -  Copyright 2015  -  Powerd by ANROSA Nagelsalon & Opleidingen