Nagelverlenging en -versteviging

Acrylnagels


Heb jij dunne nagels en wil je ze laten groeien terwijl ze verstevigd zijn? Dan raad ik je aan om je nagels te verstevigen of te verlengen met acryl.


Wat is acryl?

Acryl bestaat uit twee substanties, namelijk een poeder (polymer) en een vloeistof (monomer of liquid). Door deze twee bestandsdelen te mengen met elkaar ontstaat er een zachte  substantie die na enkele minuten uithard aan de lucht. De oppervlakkige uitharding van acryl is 3 tot 5 minuten. De totale uitharding duurt 48 uur.


Wat kan ik ermee doen?

Met acryl kan ik je nagels verstevigen door een dun laagje acryl op je natuurlijke nagel aan te brengen.


Ook kan ik je nagels verlengen. Nagels verlengen gebeurt door middel van een tip of een sjabloon. Ik geef er de voorkeur aan om sjablonen te gebruiken. Waarom? Omdat het minder werk is, en je de verlenging mooier kunt modelleren.


Een sjabloon is een sticker die op je vinger en onder je eigen nagel geplakt wordt. Daarna wordt er met acryl een verlenging gemaakt.


Bij het gebruik van een tip moet eerst de juiste maat uitgezocht worden per vingernagel. Daarna wordt de tip met lijm op de natuurlijke nagel geplakt waarna de tip dunner gevijld wordt zodat hij mooi samensmelt met je eigen nagel. Daarna wordt er pas acryl aangebracht.

Zoals je leest scheelt het nogal qua tijd of er een tip of sjabloon wordt gebuikt.


Acryl wordt verwijdert door de toplaag af te vrezen de de rest af te weken. Dit doe ik met een mengsel van aceton en Dadi'Oil.

Gelish Polygel


Heb jij korte nagels die best stevig zijn en wil je je nagels laten groeien? Dan is Polygel uitermate geschikt voor jouw!


Polygel is sinds 2017 de grootste doorbraak op het gebied van nagelverbeteringen!

Het product is uitsluitend voor professionals only verkrijgbaar. Zonder een omscholing of PolyGel opleiding kunnen nailprofessionals deze producten niet aanschaffen.


Wat is Polygel?

PolyGel is geen acryl of hard gel. Het combineert de belangrijkste eigenschappen van deze twee producten in een revolutionair alles-in-één-systeem dat ontegenzeggelijk beter is!


In tegenstelling tot acryl, heeft PolyGel geen monomer nodig. Tevens hardt het product gewoon uit onder de ledlamp.


PolyGel is snel een eenvoudig aan te brengen, het loopt niet uit en veroorzaakt geen warmtepieken in de lamp.


Polygel is het lichtste product ooit

* 23% lichter dan acryl;

* 16% lichter dan traditionele hard gels

* 100% duurzaam


Polygel voelt van alle nagelverbeteringen het natuurlijkst aan.

Het is sterker dan hard gels en flexibeler dan acrylproducten.


Polygel heeft een superieure hechting, zonder lifting of loslaten!


Wat kan ik ermee doen?

Met Polygel kan ik je nagels verstevigen door alleen een laagje op je natuurlijke nagel aan te brengen. 

Je nagels verlengen met Polygel is ook mogelijk. Hiervoor wordt net als met acryl een tip of sjabloon gebruikt.  Zoals je hebt gelezen geef ik de voorkeur aan sjablonen.


Polygel is een hardgel en is niet afweekbaar. Wil je geen polygel nagels meer dragen? Dan vijl ik het product van je natuurlijke nagels af. Dit is niet schadelijk voor je eigen nagels. Polygel is heel sterk, maar vijl heel zacht weg.
Onderhoud

Doordat je natuurlijke nagel door groeit, zul je uitgroei krijgen van je acryl of gel nagel. Om die reden is het aan te raden om, afhankelijk van hoe snel je nagels groeien, tussen de 3 en 5 weken terug te komen voor een nabehandeling. Het product wordt dan dunner gevijld en je uitgroei wordt  voorzien van een nieuw laagje acryl of Polygel.


Kunstlnagels zijn een sieraad voor de handen en kunnen in elke gewenste vorm en kleur worden gemaakt, variërend van een french manicure (huidskleurig nagelbed en witte of naturel tip), tot kleuren, glitters en nailart naar keuze. Ik plaats acryl of Polygel alleen bij personen vanaf 18 jaar.


Kunstnagels kunnen gelakt worden met een gelpolish of een gewone nagellak. Bij het gebruik van gewone nagellak raad ik aan om bij het verwijderen van de lak, remover zonder aceton te gebruiken. Aceton tast de kunstnagels aan.Nieuwe set bij je eerste bezoek

Kom je voor het eerst bij mij in de studio voor een nabehandeling/opvulbehandeling? Dan ga ik een nieuwe set plaatsen bij je. Waarom? Omdat de vorm van de acryl/gelnagel bij de basis ligt en ik deze niet kan veranderen met een nabehandeling. Daarnaast weet ik niet welk merk product er op je nagels zit en of dit product EU gecertificeerd en dus veilig is. Vandaar mijn keuze om een nieuwe set te plaatsen. Zo ben ik er zeker van dat je een mooie, technisch goed gemaakte set nagels krijgt met producten die van hoge kwaliteit zijn en dus ook veilig en EU gecertificeerd zijn.


Verzorging

Om je nagels mooi te houden en te verzorgen raad ik je aan om minimaal 2 maal daags, bij voorkeur 4 maal daags nagel(riem)olie te gebruiken. Regelmatig olien zorgt voor een goede houdbaarheid van het product en voed je nagelbed en nagelplaat. Deze olie is in de salon verkrijgbaar.Floris Burgwal 80, 2907 PH Capelle aan den IJssel  -  06-18077994  -  info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

KvK nr: 63126281  -  BTW-ID NL002188306B05  -  Copyright 2015  -  Powerd by ANROSA Nagelsalon & Opleidingen