Manicure

Manicure

Wil je geen kunstnagels maar wel mooie verzorgde handen en natuurlijke nagels? Dan is een manicure wel wat voor jou. Een regelmatige manicure houdt je handen gevoed, verzorgd en zacht.

Voor heren is de speciaal samengestelde MAN-icure beschikbaar welke is afgestemd op de mannenhuid..

Bij ANROSA heb je de keuze uit een basis manicure, die vooral uit het verzorgen van de natuurlijke nagel bestaat. Er is een spa-manicure waarbij zowel de handverzorzing als de nagelverzorging cenraal staat en de luxe spa-manicure, heeft als extra een paraffinebad welke zorgt voor goede opname van de verzorgings producten en de afvoer van afvalstoffen.


De basis manicure duurt ongeveer 20 minuten.

Je nagels worden verzorgd door middel van het terugduwen van de nagelriem en het verwijderen van de nagelvliesjes die op de natuurlijke nagel zitten. Daarna worden je nagels in de juiste lengte en vorm gevijld en gepolijst. Je nagelriemen worden verzorgd met olie en je handen worden met een verzorgende creme ingesmeerd.


De Spa manicure duurt een minuut of 30.

Hierbij wordt de nadruk gelegd op de conditie van de huid op de handen. Je krijgt een heerlijke hand- en onderarmmassage met een scrub en aansluitend een handbadje.

Daarna worden de nagels verzorgd en in model gevijld zoals bij de mini manicure.


De Luxe Spa manicure duurt een uur.

Deze behandeling bestaat uit een hand- en nagelverzorging zoals bij de Spa manicure. Daarnaast kijg je er nog een paraffinebad bij.


Tegen een meerprijs kunnen je nagels gelakt worden met een gelpolish. Wil je er nailart bij dan kan dat natuurlijk ook.

Floris Burgwal 80, 2907 PH Capelle aan den IJssel  -  06-18077994  -  info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

KvK nr: 63126281  -  BTW-ID NL002188306B05  -  Copyright 2015  -  Powerd by ANROSA Nagelsalon & Opleidingen