Gelpolish

Gelpolish


Wil jij een lang houdende kleur op je natuurlijke nagels met daarbij het voordeel dat je nagels meteen wat versteviging krijgen? Dan is Gelpolish wat voor jou!


Wat is gelpolish?

Gelpolish is een sterke elastische gel in vele kleuren leverbaar, die heel dun kan worden aangebracht. Deze polish geeft versteviging aan je natuurlijke nagels. Door het aanbrengen van vier dunne laagjes, te weten een base coat, twee laagjes van een kleur naar keuze en een topcoat, wordt de nagel steviger.  Omdat deze laagjes zeer dun zijn blijft je natuurlijke nagel ook dun. Ik raad je aan om je gellak op je natuurlijke nagels maxiaal 3 weken te laten zitten. Dit omdat de lak lastiger afweekt als je hem langer laat zitten.


Onderhoud

Doordat je natuurlijke nagel door groeit, zul je uitgroei krijgen van de Gelpolish. Om die reden is het aan te raden om, zoals eerder aan gegeven, tussen de 2 en 3 weken terug te komen voor een nabehandeling. De gel wordt dan af geweekt en daarna wordt er weer een nieuwe kleur naar keuze opgebracht.


Verzorging

Om je nagels mooi te houden en te verzorgen raad ik je aan om minimaal 2 maal daags, bij voorkeur 4 maal daags nagel(riem)olie te gebruiken. Regelmatig olien zorgt voor een goede houdbaarheid en flexibiliteit van het product en het voed je nagelbed en nagelplaat. Deze olie is in de salon verkrijgbaar.


Mocht je uitgekeken zijn op de gelpolish of een andere behandeling willen proberen, dan verwijder ik de polish en versteviging voor je.


Ook gelpolish plaats ik alleen bij personen boven de 18 jaar.


Voordelen van gelpolish en/of rubberbase:

-Is sterker dan nagellak

-Is dunner dan een kunstnagel

-Is flexibel als een natuurlijke nagel


Rubberbase

Mocht de gellak alleen niet genoeg stevigheid bieden, dan raad ik de rubberbase aan. Deze wat dikkere gel is net als de gellak afweekbaar en zeer dun aan te brengen. De gel breng ik onder de gellak aan of als kleur. Rubberbase heeft een scala aan nude kleuren die heel mooi op zich zelf te dragen zijn.


Als je terug komt voor je nabehandeling en je hebt gelpolish over je rubberbase, dan vijl ik alleen de kleur weg en laat de rubberbase zitten. de uitgroei werk ik bij daar overheen komt dan de nieuwe kleur.


Voordeel hiervan is dat je gellak langer kan blijven zitten dan op je natuurlijke nagels. Afhankelijk van hoe vervelend jij je uitgroei vindt na een aantal weken, kom je tussen de 3 en 5 weken terug voor een nabehandeling.

Deze rubberbase is heel geschikt voor dames die geen kunstnagels van acryl of Polygel willen hebben, maar wel de eigen nagels willen verstevigen en lang willen laten groeien.
Floris Burgwal 80, 2907 PH Capelle aan den IJssel  -  06-18077994  -  info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

KvK nr: 63126281  -  BTW-ID NL002188306B05  -  Copyright 2015  -  Powerd by ANROSA Nagelsalon & Opleidingen