Bruidsnagels

Bruidsnagels


Op jouw trouwdag wil jij je natuurlijk de mooiste bruid voelen en stralen in je prachtige jurk met een mooi kapsel, mooie schoentjes en natuurlijk mooi verzorgde handen en nagels.


Bij ANROSA krijg je een zeer compleet arrangement met o.a. nagelanalyse, alle behandelingen en producten die nodig zijn om jouw handen en nagels in top conditie te krijgen en te houden, een oriënterend gesprek betreft de wensen omtrent je bruidsnagels, een aantal ontwerpen om uit te kiezen, een proef set en de definitieve set.


Op tijd een afspraak maken

Het is heel belangrijk dat je ruim van te voren, zeker 6 maanden voor de bruiloft, een afspraak maakt.


Tijdens de eerste afspraak ga ik ga ik eerst een nagalanalyse maken van je nagels. Heb je bv hele droge broze nagels, dan gaan we er alles aan doen om dit te verhelpen. Dat kunnen bv een aantal IBX behandelingen zijn en het gaan gebruiken van een hoogwaardige voedende nagelolie.

Daarna gaan we jouw ideeën bekijken. Heb je nog geen ideeën? Dan gaan we samen brainstormen. Neem voor deze afspraak een foto en/of een stukje stof van je bruidsjurk mee zodat we kleur, vorm en evt. materiaal in je nagels kunnen laten terug komen als je dit wenst.

Hoe dan verder?

Naar aanleiding van de eerste afspraak gaan we aan de slag met het in topconditie brengen van je handen en nagels. Hierbij kan het nodig zijn dat je een aantal keren langs moet komen voor een behandeling..


Daarnaast ga ik een aantal voorbeeldnagels voor je maken.

Zodra ik deze klaar heb krijg jij de voorbeelden te zien. Hopelijk zit er dan al iets moois tussen waar je enthousiast van wordt. Natuurlijk kan er nog van alles aangepast worden.

Als jij het 100% eens bent met je gekozen vorm, lengte, kleur en evt art, dan maken we een afspraak voor het zetten van je proef nagels. Bij voorkeur zetten we deze set zeker 1 maand voor je bruiloft.


Een of twee dagen voor je bruiloft ga ik de definiteve set bij je zetten. en sluiten we de behandeling af met een  paraffinebad.Ook voor je (schoon)familie een behandeling op maat

Wil jij ook dat je moeder, a.s. schoonmoeder, bruidsmeisjes, getuigen e.d. mooie verzorgde handen en nagels hebben op jouw dag? Dan heeft ANROSA ook de mogelijkheid om voor hen een  arrangement samen te stellen.  Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Floris Burgwal 80, 2907 PH Capelle aan den IJssel  -  06-18077994  -  info@anrosanagelsalonenopleidingen.nl

KvK nr: 63126281  -  BTW-ID NL002188306B05  -  Copyright 2015  -  Powerd by ANROSA Nagelsalon & Opleidingen