Bruidsnagels

Bruidsnagels

 

Op jouw trouwdag wil jij je natuurlijk de mooiste bruid voelen en stralen in je prachtige jurk met een mooi kapsel, mooie schoentjes en natuurlijk mooi verzorgde handen en nagels.

 

Jouw handen en nagels zullen naast je jurk veel bewonderd worden, want iedereen wil natuurlijk naar je ring kijken. Het leuke van bruidsnagels is dat jouw nagels perfect afgestemd kunnen worden aan je bruidsjurk.

Ik kan je nagels de kleur van je jurk geven en het kant, de pareltjes en vormen uit je bruidsjurk ook op je nagels laten terug komen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op tijd een afspraak maken

Het is heel belangrijk dat je ruim van te voren, zeker 6 maanden voor de bruiloft, een afspraak maakt.

 

Tijdens de eerste afspraak gaan we jouw ideeën bekijken. Heb je nog geen ideeën? Dan gaan we samen brainstormen. Neem voor deze afspraak een foto en/of een stukje stof van je bruidsjurk mee zodat we kleur, vorm en evt. materiaal in je nagels kunnen laten terug komen als je dit wenst.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoe ga ik te werk met een bruid?

Naar aanleiding van de eerste afspraak ga ik een aantal voorbeeldnagels voor je maken.

Tijdens onze tweede afspraak krijg jij de voorbeelden te zien. Hopelijk zit er dan al iets moois tussen waar je enthousiast van wordt. Natuurlijk kan er nog van alles aangepast worden.

Als jij het 100% eens bent met je gekozen vorm, lengte, kleur en evt art, dan maken we een afspraak voor het zetten van je nagels. Bij voorkeur maak ik deze afspraak één dag voor je bruiloft. Zo weet je zeker dat je nagels op jouw dag perfect zijn!

 

Ik heb het over je nagels gehad, maar ook je handen zijn belangrijk op je trouwdag. Je handen worden ook verwent met een uitgebreide manicure met paraffinebad.

 

 

Ook voor je (schoon)familie een behandeling op maat.

Wil jij ook dat je moeder, a.s. schoonmoeder, bruidsmeisjes, getuigen e.d. mooie verzorgde handen en nagels hebben op jouw dag? Dan heeft ANROSA ook de mogelijkheid om voor een bruidsarrangement te kiezen. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Floris Burgwal 80, 2907 PH Capelle aan den IJssel - 06-18077994 - info@anrosanagelstylingenmanicure.nl

KvK nr: 63126281 - Copyright 2015 - Powerd by ANROSA Nagelstyling & Manicure1